pieseimmergas.ro Lista categorii Centrale termice / Accesorii Accesorii centrale Accesorii / Armaturi / Produse montaj Filtru anti-magnetita Salus MD22S MAG Defender cu robineti de 22mm si lichid inhibitor cadou

Filtru anti-magnetita Salus MD22S MAG Defender cu robineti de 22mm si lichid inhibitor cadou

Cod produs:MD22S | 
Producator: Salus     
x Salus
  • Poza Filtru anti-magnetita Salus MD22S MAG Defender cu robineti de 22mm si lichid inhibitor cadou. Poza 8911
Cumpara acum si primesti cadou:
Lichid pentru protectia sistemului de incalzire Salus LX1 500 ml
Cadou in valoare de: 90.00 lei
Pret: 395.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 55.36 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseimmergas.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseimmergas.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseimmergas.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Filtru anti-magnetita Salus MD22S MAG Defender cu robineti de 22mm si lichid inhibitor cadou
 
Garantie 5 ani
x
Garantie 5 ani

Cumpara cu incredere si in siguranta acest produs de pe pieseimmergas.ro si primesti 5 ani garantie .

Produsul vine insotit de factura si certificat de garantie. Conditiile de garantie sunt stabilite de producator  sunt mentionate in certificat .

Garantia este acordata de producatorul echipamentului.

 

Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseimmergas.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Filtru magnetic
 

Filtru antimagnetita Salus MD22S MAG Defender

Filtru anti-magnetită Salus MD22S MAG Defender oferă protecție sistemului centralelor și  eficiență sporită, deoarece a fost proiectat pentru a elimina particulele suspendate de oxid de fier fără reducerea debitului de căldură prin sistem. Particulele de oxid pot provoca defectarea prematură a supapelor și pompelor și eficiența boilerului/centralei. Particulele contaminează schimbătorul de căldură al acestora, eficiența lor scăzând dramatic.

Filtrul anti-magnetită Salus MD22S este un filtru magnetic cu flux complet, de înaltă eficiență. Proiectat pentru instalare, curățare și întreținere ușoară, protejează toate sistemele de încălzire. Elimină rugina și magnetita în proporţie de 100%. Filtrul anti-magnetită Salus fiind un filtru anti-magnetita de înaltă eficienţă.

Caracteristici filtru antimagnetita Salus MD22S MAG Defender

Filtru antimagnetita Salus MD22S MAG Defender este un echipament de înaltă eficiență compact, ușor de instalat și întreținut, cu un rezervor încăpător pentru particule oferind totodată posibilitatea adăugarii de substanțe inhibitoare în sistem fără operații adiționale.

Este bine cunoscut faptul că în timpul circulației agentului termic prin instalație sunt antrenate particule metalice ( zgura provenită de la sudura elementelor în timpul procesului de fabricație, pilitură de la procesele de șlefuire, oxizi metalici proveniți din coroziune etc), dar și particule nemetalice ( pulberi generate în procesul de vopsire, nisip etc), iar odată cu trecerea timpului acestea se depun pe suprafața elementelor componente ale instalației: pompe de circulație, radiatoare, robineți, rețeaua de conducte etc.Culoarea și apectul acestei mixturi de particule este asemanatoare cu a nămolului.

Efecte negative generate de aceste depuneri in instalatie de incalzire si in centrala termica ce pot fi eliminate prin instalarea acestui filtru Salus MD22S MAG Defender :

  • reducerea transferului termic prin depunerea pe pereții radiatoarelor sau a altor corpuri de încălzire utilizate în instalații;
  • creșterea pierderilor de presiune prin depunerea pe rețeaua de conducte, pe schimbătoarele de căldură etc. ;
  • blocarea pompelor de circulație prin depunerea piliturii pe statorul și rotorul acestora;
  • blocarea robineților, împiedicând posibilitatea de folosire a acestora în situații de urgență ce necesită izolarea instalației.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Filtru anti-magnetita Salus MD22S MAG Defender cu robineti de 22mm si lichid inhibitor cadou
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x
pieseimmergas.ro piese de schimb pentru centrale termice Immergas la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Immergas de la un centru autorizat Iscir. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 9.00 - 16889.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO