pieseimmergas.ro Lista categorii Senzori temperatura si termostate Senzori / sonde de temperatura Sonda fum NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa, Tera, Omnia si Zeus Superior

Sonda fum NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa, Tera, Omnia si Zeus Superior

Cod produs:1.024296 | 
Producator: Immergas     
x Immergas
  • Poza Sonda NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa 28. Poza 8302
Pret: 55.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 22.05 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseimmergas.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseimmergas.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseimmergas.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Sonda fum NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa, Tera, Omnia si Zeus Superior
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseimmergas.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
Victrix Exa 24 X 1 Erp
Victrix Exa 28 1 ErP
Victrix Exa 32 1 ErP
Victrix Omnia 25 kw
Victrix Tera 24 Plus
Victrix Tera 24/28 kw
Victrix Tera 32 kw
Victrix Zeus Superior 32 2 ERP
Putere centrala termica  
24 Kw
25 Kw
28 Kw
32 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Sonda fum NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa 28, Victrix Omnia 25 kw si Victrix Zeus Superior 32 2 Erp

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Immergas Victrix Exa 24/28 kw
  • Immergas Victrix Exa 24 X 1 Erp
  • Immergas Victrix Exa 32 1 Erp
  • Immergas Victrix Zeus Superior 32 2 Erp
  • Immergas Victrix Omnia 25 kw

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Sonda fum NTC cu legatura pe oring pentru centrale termice Immergas Victrix Exa, Tera, Omnia si Zeus Superior
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x
pieseimmergas.ro piese de schimb pentru centrale termice Immergas la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Immergas de la un centru autorizat Iscir. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 9.00 - 16889.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO