pieseimmergas.ro Lista categorii Vane cu 3 cai / Vane gaz / Supape Vane de gaz Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E

Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E

Cod produs:1.021496 | 
Producator: Immergas     
x Immergas
  • Poza Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini si Eolo Star 23. Poza 8056
Pret: 644.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 79.76 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseimmergas.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseimmergas.ro


Citeste mai mult
Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseimmergas.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
Eolo Mini 24 EXPORT
Eolo Mini 24 kw
Eolo Mini 24 S EXPORT
Eolo Star 23 kw
Eolo Star 24 3E
Eolo Star 24 kw
Putere centrala termica  
23 Kw
24 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E

Denumire originala produs: Gas valve Sit 845

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Immergas Eolo Mini 24 kw (versiunea cu leduri) inlocuieste si vanele de gaz tip VK4105
  • Immergas Eolo Mini 24 S Export (versiunea cu display, numai incalzire)
  • Immergas Eolo Mini 24 Export
  • Immergas Eolo Star 23 kw
  • Immergas Eolo Star 24 kw
  • Immergas Eolo Star 24 3E

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseimmergas.ro piese de schimb pentru centrale termice Immergas la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Immergas de la un centru autorizat Iscir. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 20.00 - 6799.00
Str Rezervelor nr 19, ap 2, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Vane cu 3 cai / Vane gaz / Supape Vane de gaz Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E Vana de gaz Sit 845 centrala termica Immergas Eolo Mini, Eolo Star 23 si 24 3E
x