pieseimmergas.ro Lista categorii Senzori temperatura si termostate Senzori / sonde de temperatura Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star

Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star

Cod produs:1.025380 | 
Producator: Immergas     
x Immergas
  • Poza Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star. Poza 8108
  • Poza Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star

Pret: 51.00  lei cu TVA / buc
x

Completati campurile marcate!Solicita Oferta
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseimmergas.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseimmergas.ro


Citeste mai mult
Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star
Model centrala  
Eolo Star 24 3E
Eolo Star 24 kw
Putere centrala termica  
24 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star 24

Denumire originala produs: Sonda NTC Contatto Sanitario

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Immergas Eolo Star 24 kw
  • Immergas Eolo Star 24 3E

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Sonda NTC Sanitara centrala termica Immergas Eolo Star
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
x

Completati campurile marcate!pieseimmergas.ro piese de schimb pentru centrale termice Immergas la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Immergas de la un centru autorizat Iscir. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 20.00 - 6799.00
Str Rezervelor nr 19, ap 2, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
x