pieseimmergas.ro Lista categorii Presostate aer / apa / Robineti Presostate aer / apa Presostat aer 44/36 PA Immergas Eolo Star, Eolo Mythos si Zeus 24

Presostat aer 44/36 PA centrala termica Immergas Eolo Star, Eolo Mythos si Zeus 24

Cod produs:1.012849 | 
Producator: Immergas     
x Immergas
  • Poza Presostat de aer centrala termica Immergas Eolo Star 24 kw si Eolo Star 24 3E. Poza 8038
  • Poza Presostat aer Immergas Eolo Star, Eolo Mythos si Zeus 24. Poza 8688

Pret: 140.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 30.37 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseimmergas.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseimmergas.ro


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseimmergas.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Presostat aer 44/36 PA centrala termica Immergas Eolo Star, Eolo Mythos si Zeus 24
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseimmergas.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
Eolo Mythos 24 2E
Eolo Star 23 kw
Eolo Star 24 3E
Eolo Star 24 kw
Zeus 24 kw
Zeus 24 kw EXPORT
Putere centrala termica  
23 Kw
24 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Presostat de aer 44/36 PA centrala termica Immergas Eolo Star 24 kw, Eolo Star 24 3E, Eolo Mythos 24 2E si Zeus 24 kw, Zeus 24 kw Export

Denumire originala produs: Pressostato Aria

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Immergas Eolo Star 24 kw
  • Immergas Eolo Star 24 3E
  • Immergas Eolo Star 23 kw
  • Immergas Eolo Mythos 24 2E
  • Immergas Zeus 24 kw (versiunea cu termometru si manometru)
  • Immergas Zeus 24 kw Export

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb)  in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Presostat aer 44/36 PA centrala termica Immergas Eolo Star, Eolo Mythos si Zeus 24
Nastase Bogdan
Am nevoie de un presostat aer pentru o centrala Immergas Eolo Star 23 kw-cu eticheta rosie.Tel .contact:0764197812. Multumesc si astept raspuns.
pieseimmergas.ro

Buna ziua, puteti comanda produsul direct in site, telefonic sau pe email. Produsul este unul de stoc si il putem trimite imediat. Multumesc

bogdan m
livrare rapida
cata
a ajuns a doua zi, bravo pieseimmergas
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseimmergas.ro piese de schimb pentru centrale termice Immergas la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Immergas de la un centru autorizat Iscir. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 16.00 - 14999.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
x